Please sangat tawwwww...

Please sangat tawwwww...

Thursday, November 24, 2016

Had a dream about a lady named Melissa offering an event space for my art exhibition

Its few nights ago.
Mimpi tu sudah tentu rasa begitu real, since itulah impian aku sejak dulu.
Plus, sejak bulan lepas aku terpikir, kalau nak tunggu duit cukup, duit banyak, memang takkan jalan impian tu.
So, aku akan buat ikut cara aku.

Bila bangun tidur, aku rasa sedikit kecewa sebab itu cuma mimpi. 
So aku teruskan hidup macam biasa.
Kemas rumah, cuci toilet dan bersihkan pasir kucing, bagi kucing makan, masak untuk lunch bersama Mohd Adzlan, tengok movie sekerat jalan dan lepas tu off tv.

Guys, perempuan tersebut bernama Melissa.
If you guys happen to know anyone named Melissa yang ada kaitan dengan mana mana event space yang nak ditawarkan secara percuma terhadap aku, please let me know.

No, aku tak rasa benda ni syirik. 
Its just, you know, as much as shit happens, miracle pun happens juga dengan cara tersendiri. 

Please?
Mimpi tu buat aku dah berangan sampai ke Urban Bean Coffee kat US okay.
Bukan selalu aku berangan.