Please sangat tawwwww...

Please sangat tawwwww...

Friday, October 9, 2015

Kuala Lumpur, I kinda miss you.

Pagi ni la rasa pagi paling loser sekali.
Pagi ni la aku rasa terkilan sekali sebab dalam beratus ratus usaha aku nak bagi orang terdekat paham dengan situasi aku, tak satu pun berjaya nampaknya.
Lebih mengecewakan adalah apabila orang terdekat tu semua la yang selama ni menentukan hala hidup kita.
Dah banyak hari aku tidur lepas subuh.
Dah banyak hari rasa taknak bangun dan buat rutin harian macam biasa.
Dah banyak hari kerja tertangguh.

Dunia kata hidup jadi lebih seronok bila kita bersyukur.
Tapi bila kita bersyukur dan cuba live our life, kenapa orang sekeliling yang terdekat dengan kita pula tak bersyukur dengan diri kita ni?
Sentiasa nak kita ikut apa diorang rasa apa diorang pikir.

Habis tu apa lagi yang boleh aku buat?

No comments:

Post a Comment

Jangan komen guna caps lock atau terlalu banyak tanda seru. Gua ade sakit jantung. Hehehe.