Please sangat tawwwww...

Please sangat tawwwww...

Saturday, January 19, 2013

Mempersembahkan zine "Kalau Sempat"...




Koleksi puisi dan ayat-ayat konon sakti yang aku tulis sejak 2006.

Tebal 102 muka surat.

RM 15 untuk Semenanjung Malaysia.
RM 20 untuk Sabah dan Sarawak.

Harga tu dah termasuk postage fee.

Kalau nak beli, boleh email aku : fafayangcool@gmail.com. Tanyalah apa saja berkenaan zine ni, cemana nak bank in dan apa saja lah, aku akan cuba jawab dengan cool.

Dah disebarkan di twitter juga : @TheFafaa






Tidak akan lengkap nikmat hidup kalau lulus mata pelajaran Bahasa Melayu, tetapi tidak membaca ayat-ayat sakti dalam "Kalau Sempat" ni. Haaa.....

1 comment:

  1. Haha rangkapa akhir kelakar.Ada bahasa melayu lagi power ni?Tahniah atas zine tersebut.

    ReplyDelete

Jangan komen guna caps lock atau terlalu banyak tanda seru. Gua ade sakit jantung. Hehehe.