Please sangat tawwwww...

Please sangat tawwwww...

Wednesday, January 9, 2013

Koyok

Badan aku sakit-sakit sejak Jumaat. Dari bahu sampailah ke pinggang. 

Sebab banyak menaip dok mengadap laptop dan setting banyak kali benda yang bodoh gila. Dengan printer yang lemau-lemau shaitan tu lagi. Aku dah sampai nak fed up. Berhari-hari pulak tu.

Tapi sebenarnya aku jumpa juga bendanya cemana. 

Semalam aku terjumpa salonpas yang aku beli masa masih kerja di Red Garage dulu. 

Masa nak tampal kat bahu tu, aku teringat, kali terakhir aku tampal koyok di belakang badan adalah sekitar April ke Mei, begitulah. Koyok yang diberi orang. Yaa, pemberian orang. Teringat aku tweet tentang keperitan nak tanggalkan koyok tu esoknya.

Dan semalam apabila herot-berot aku tampal benda tu, aku terfikir, kalaulah ada orang tolong tampalkan.....

Terus aku rasa macam.....

Padiaaaaa hang niiiii???






Entry aku ni tak membantu ke arah pembangunan langsung.

1 comment:

Jangan komen guna caps lock atau terlalu banyak tanda seru. Gua ade sakit jantung. Hehehe.