Please sangat tawwwww...

Please sangat tawwwww...

Sunday, January 27, 2013

Hasil



Jujurnya, aku dah lama tak dapat merasa makan tomyam. Seminggu yang lalu, hasil daripada jualan zine tak seberapa aku tu, dapat juga aku merasa tomyam sedap di sudut teluk.

Terima kasih kepada yang sudi membeli dan membaca puisi buruk tak seberapa aku tu. 

Kalau sempat, kita lepak sekali suatu hari nanti.

8 comments:

  1. Gua dah habis baca.Nice banyak scene kat kuantan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekaseh, Arep. Segala lokasi yang tertera, situ ajelah tempat gua mengadu nasib. Hahaha.

      Delete
  2. Suka bercinta dengan teluk ek? hihi..cantekk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaa, Hana. Aku sukakan teluk. Walaupun...

      Delete
    2. Yaa, Hana. Aku sukakan teluk. Walaupun...

      Delete
  3. feveret aku tomyam putih pedas. mesti seafood. sekian.

    ReplyDelete
  4. Rapunzeel : Mesti seafood? Hee hee. Seafood ni benda tertentu ja aku suka. Tapi tomyam memang selalu dalam hati aku =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.

      jika tomyam campur, aku tak makan isi ayam tu. muak :)

      Delete

Jangan komen guna caps lock atau terlalu banyak tanda seru. Gua ade sakit jantung. Hehehe.