Please sangat tawwwww...

Please sangat tawwwww...

Thursday, August 2, 2012

Persamaan bazar Ramadhan dan butik Zara untuk orang macam gua

Aku tak pernah lagi pergi mana-mana bazar kat Kuantan sejak mula puasa tahun ni. Tadi alang-alang ditugaskan membeli cendawan dalam tin di supermarket, tersinggah pula ke bazar yang setakat setapak dua tu.

Bila pergi bazar, tapi sekadar window shopping, cool jugak aku rasa. Tak payah beli apa-apa.

Sama macam korang masuk butik Zara, tapi keluar balik menelan liur tanpa membeli apa-apa.

Apalah sangat membazir masa window shoppping tu kan, kalau nak dibandingkan membazir duit beli makanan itu ini tapi tak perabih sampai sahur esok lusa.

Ke cemana?

1 comment:

Jangan komen guna caps lock atau terlalu banyak tanda seru. Gua ade sakit jantung. Hehehe.