Please sangat tawwwww...

Please sangat tawwwww...

Friday, April 6, 2012

Gabung Art II di Kuantan, Pahang



- Booth jualan
- Pameran lukisan
- Garage sale
- Art Talk ( 3 pm - 7hb April, 11 am - 8 April )
- Persembahan Kumpulan Tunas Budaya Pahang ( 11.45 pm - 7 April )
- Persembahan seni tradisional Kumpulan Anak Kayan ( 11.50 pm - 7 April)
- Persembahan Capuera (2.30 pm - 7 April )
- Demonstrasi graffiti art dan street art (4 pm - 7 April )
- Live band ( 4 pm dan juga 9.30 pm - 7 April)
- Pertandingan melukis dan mewarna  ( 4 pm - 7 April )

Okay, event ni tiga hari. Bermula hari ni, 6hb hinggalah 8hb April 2012. Jumaat, Sabtu, Ahad. Aktiviti agak banyak pada hari Sabtu.

Lokasinya ialah MSC belakang Capital Mall (dulu panggil East Coast Mall). MSC tu yang area Jalenas apa kebenda semua tu. Orang Kontan kalau tak tau ni, sila pindah dok Brunei. Hahaha, okay gurau.

Aku terlibat dengan pameran lukisan. Boleh beli jika berminat. Rate harga painting aku adalah dari RM 50 - RM 80. Boleh dirunding gitu kan.

Yang lain painting student Art and Design Kolej cosmopoint Kuantan.

Mekaseh banyak-banyak kepada penasihat event, iaitu lecturer diorang yang invite aku untuk sama-sama join exhibition.

Like seriously, event cenggini jarang berlaku kat Kuantan. Maka, orang Kuantan, please la datang. Sesiapa yang kebetulan ada kat Kuantan pada tarikh tersebut juga silalah datang. 



Kalau anda rasa selama ni anda buta seni, sampai bila nak jadi buta seni kan? Anda mampu mengubahnya.

Ayat macam nak buat iklan berhenti hisap ganja ja kan?

Okay, see you there!


No comments:

Post a Comment

Jangan komen guna caps lock atau terlalu banyak tanda seru. Gua ade sakit jantung. Hehehe.