Please sangat tawwwww...

Please sangat tawwwww...

Tuesday, March 20, 2012

What happened back then?

2009.

Masa tu aku tak tau nak buat apa.

Memandangkan masa tu dah final year dan dah tentunya we'll be scattered pada tahun seterusnya, maka tiga malam berturut-turut aku buat istikharah.

Dan tiga malam berturut-turut itu, aku mimpi jumpa kau kat syurga.

Aku pening masa tu. And we stopped talking to each other without any reason. 

Tambah-tambah lagi bila sekarang aku fikir, of all four men I've involved with, you're the only one yang TIDAK melayan aku macam sampah.

Dan sekarang aku rasa aku dah dapat jawapannya.

Patutla aku tak boleh tidur seminggu dua ni.

Heh heh heh.


No comments:

Post a Comment

Jangan komen guna caps lock atau terlalu banyak tanda seru. Gua ade sakit jantung. Hehehe.