Please sangat tawwwww...

Please sangat tawwwww...

Thursday, February 16, 2012

Berita buruk dan berita baik

Berita baiknya ialah aku baru je menghasilkan sekuali nasi goreng.

Ya, untuk seorang manusia yang berusia 27 tahun dan ini merupakan nasi goreng pertama yang dihasilkan dalam hidup, dah tentu ini bukanlah sesuatu yang boleh dibanggakan.

Tapi yelah kan, its never too late untuk memulakan sesuatu.

Macam kalau selama ni kau  tak pernah solat, belum terlambat untuk kau solat, selagi nyawa tak diambil Tuhan.

Macam kalau selama ni kau tak pernah tinggalkan minuman-minuman haram itu, belum terlambat untuk kau tinggalkan minuman-minuman itu, selagi nyawa tak diambil Tuhan.

Macam kalau selama ni kau selalu keluar masuk hotel dengan perempuan-perempuan, belum terlambat untuk kau tinggalkan perbuatan-perbuatan itu, selagi nyawa tak diambil Tuhan.

Macam kalau selama ni kau tak puasa, belum terlambat untuk kau bertaubat dan qada' semula puasa-puasa itu, selagi nyawa tak diambil Tuhan.

Macam kalau selama ni kau suka kutuk orang, belum terlambat untuk kau berhenti mengutuk orang dan muhasabah diri, selagi nyawa tak diambil Tuhan.

Macam kalau selama ni kau selalu paksa anak murid kau buat blow job dalam stor sukan, belum terlambat untuk kau mintak maaf pada anak murid kau dan bertaubat, selagi nyawa tak diambil Tuhan.

Macam kalau selama ni kau asyik sibuk nak kurus, sampaikan banyak makanan sedap dalam dunia ni kau tak makan, belum terlambat untuk kau makan makanan sedap itu, selagi nyawa tak diambil Tuhan.

Look who's talkiiiinnngggg....



Berita buruknya ialah aku semakin gemuk

Kesiaaaaaannnn.







*Eh, kenapa aku tak boleh nak komen kat blog aku ni eh? Tak dapat nak reply komen. Boring betul. 

No comments:

Post a Comment

Jangan komen guna caps lock atau terlalu banyak tanda seru. Gua ade sakit jantung. Hehehe.