Please sangat tawwwww...

Please sangat tawwwww...

Thursday, December 1, 2011

Saya hitam, saya cool je.

Masa kita berduit dan berharta, semua orang harapkan kita. Masa tu la semua orang tanya bila nak lepak sekali, bila nak belanja makan, tak nak jumpa ke, kau dah tak ingat kawan ke, jom tengok wayang nak, tolong bayarkan bil boleh, nanti jangan lupa buat itu ini, gaji kau banyak jomla belanja aku, blablabla, tungtangtungtang.

Tapi, bila kita tak ada apa-apa? Bila kita tak berduit dan berharta, memang ramai nak bagi pressure. Itu yang muncul. Yang tak muncul? Terus pasang perisai halimunan.

Yang bagi motivasi dan sokongan? Boleh kira satu tangan je.

No comments:

Post a Comment

Jangan komen guna caps lock atau terlalu banyak tanda seru. Gua ade sakit jantung. Hehehe.