Please sangat tawwwww...

Please sangat tawwwww...

Wednesday, December 21, 2011

Satu point untuk satu perhatian

Last aku mesej mak, it was Sunday, telling her I got the job. Ni dah masuk Rabu pun.

Sebenarnya aku tak tau nak mesej apa dengan mak, tu yang tak mesej beberapa hari tu. Tapi tadi aku dapat satu point.

"Mak, sorry, dah tidur ke? If you're reading this message, please wake me up for Subuh esok. Esok masuk kerja pagi." 

Aku memang bukan morning person. Tapi kalau keadaan mendesak, aku boleh je terbangun kalau setakat dah set alarm henpon ni haa. Dari zaman kat maktab, memang bangun pagi. Masa kerja dulu pun sama. Dan aku tau, minggu ni mak memang busy dengan meeting mark paper tu.

Tapi, yelah kan. Pernah dengar orang kata nakkan perhatian? 

Itu la yang aku tengah buat tu.

*sengihlebar*


No comments:

Post a Comment

Jangan komen guna caps lock atau terlalu banyak tanda seru. Gua ade sakit jantung. Hehehe.