Please sangat tawwwww...

Please sangat tawwwww...

Monday, December 19, 2011

Perasaan berbini baru

Lain tau perasaan bila baru dapat kerja ni.

Dia macam bila kau berbini baru tau.

Semangat tu warna-warni macam pelangi sikit.

Memangla gaji tak banyak macam kerja dulu. 

Tapi apalah gunanya gaji banyak kalau hati tak senang? Apalah yang boleh disenangkan dalam hidup ni, kalau hati sendiri langsung tak senang?

Aku mesej mak tadi :

"Mak, just to let you know, Kak Jaja BBM saya tadi, mintak datang untuk training santai-santai. I got the job!"
Tak sampai beberapa saat, henpon berbunyi. 

Tidak ada yang lebih mempelangikan hati, selain daripada melihat nama mak appear kat skrin henpon sebagai pemanggil. Apatah lagi, mendengar suaranya.


No comments:

Post a Comment

Jangan komen guna caps lock atau terlalu banyak tanda seru. Gua ade sakit jantung. Hehehe.