Please sangat tawwwww...

Please sangat tawwwww...

Tuesday, December 6, 2011

Kita kalau naik tren...

Kalau naik tren, tak kiralah KTM ke, Putra ke, Star ke, Monorail ke, ERL ke...

  1. Tak boleh bawak masuk haiwan
  2. Tak boleh makan minum
  3. Tak boleh smoke

Tapi boleh pulak bercakap sesama sendiri macam kawan tu jaraknya beza tiga gerabak.

Boleh pulak bergelak ketawa macam dalam tren tu hanya ada kau dan kawan-kawan kau yang seolah-olah sedang buat reunion.



Memang la tren tu bukan library, nak kena diam sepanjang masa.

Memang la tak ada tulis kat situ suruh kau diam.

Tapi takkan la tak ada courtesy langsung?




Kalau cenggitu, kalau aku naik tren dan rasa penat, dan rasa nak berbaring-baring depan kau, boleh?

Tak ada pulak tulis "Jangan baring di dalam tren ini."

Ke cemana?


No comments:

Post a Comment

Jangan komen guna caps lock atau terlalu banyak tanda seru. Gua ade sakit jantung. Hehehe.