Please sangat tawwwww...

Please sangat tawwwww...

Sunday, November 13, 2011

Labuhnya, pendeknya...

Lepas interview semalam, aku lepak dengan Safuan kat Times. Masa nak keluar semula daripada jualan gudang ke apa tu, ada sepasang couple remaja ni.

Diorang tengah belek skirt labuh kembang-kembang. Mungkin si girlfriend tu cadang nak beli.

Aku rasa mungkin si girlfriend tu cakap skirt tu labuh sangat, sebab si boyfriend sengih-sengih cakap :

"Labuhnya? Pendeknya awak."

Aku dan Safuan tak dengar apa perbualan selanjutnya sebab kitorang cepat-cepat berjalan keluar, sebab nak gelak.


No comments:

Post a Comment

Jangan komen guna caps lock atau terlalu banyak tanda seru. Gua ade sakit jantung. Hehehe.