Please sangat tawwwww...

Please sangat tawwwww...

Monday, October 17, 2011

Apa ni, Fafa? Apa??

Aku rasa nak delete je sesetengah entry dalam blog ni.

Banyak sangat benda melankoli yang aku rasa macam, waddehekkk, Fafa?? Waddehekk yang kau tulis tu??

Ada jugak rasa nak muntah dan geli-geleman.

Tapi, some people out there ask me not to delete those entries. Sebab itu somehow the way I record what has happened in my life. Itu adalah bukti aku pernah hidup and went through the shitties.
  



Okay, puas aku adjust supaya gambar ni centre. Tapi tak boleh jugak. Nape entah.

2 comments:

  1. jangan delete weh..nnt ko meneysal....save jadi draft je...ehehehe

    ReplyDelete

Jangan komen guna caps lock atau terlalu banyak tanda seru. Gua ade sakit jantung. Hehehe.