Please sangat tawwwww...

Please sangat tawwwww...

Monday, June 6, 2011

Antara pacar terbaik.


Dalam keadaan lasak macam mana sekali pun. Since 2008.

And the pants. I cant remember was it 2007 or 2008.

 
 Jogging memang selalu buat aku teringatkan benda-benda yang dah lepas. Especially benda-benda zaman study. Kasut, seluar, dan socks tu aku beli zaman study dulu. Dengan duit scholar. Masa tu memang ada subjek PJ, maka lecturer memang suggest beli kasut yang terbaik. Boleh guna lama.

Encik Julaili meninggal beberapa hari lepas. He's one of my favourite PJ's lecturer. Cancer.

Masa jogging tadi jugak aku terus berfikir, macam mana aku nak selesaikan diri daripada masalah ni. Serius aku rasa nak larikan diri je. Ha'ah, aku memang pengecut. Tapi doktor kata, once I'm getting better, we can decide. I want a good life. Yang tak seksa perasaan hari-hari. Apatah lagi kalau itu yang menjadi periuk nasi aku. Bukan nak jadi bodoh, tapi aku nak kehidupan yang aku boleh lalui dengan jujur dan tenang. Yang tak buat aku jadi gila hanya dengan terpandang pintu utama tempat aku bekerja itu. 

Masih aku tak nampak jalannya.

Tuhan, tolonglah aku.



No comments:

Post a Comment

Jangan komen guna caps lock atau terlalu banyak tanda seru. Gua ade sakit jantung. Hehehe.