Please sangat tawwwww...

Please sangat tawwwww...

Sunday, March 6, 2011

Pencuri dan Hasil Curiannya.

Ada seorang makhluk ni bagi quotation pada aku.

"Bila sudah kau curi hatiku, jangan pulangkan semula. Mana ada pencuri yang pulangkan hasil curiannya."

Dia siap letak ikon love kat tepi tu. Tapi aku cakap balik pada dia :

"Pencuri memang tak pulangkan hasil curiannya, tapi dia akan buang bersepah-sepah bila dah bosan."           
                                                                                                                                        (FafaCool, 2011)


Dan dia kata : "This is a sad one =( "


Aku senyum je. Sebab aku dah pernah rasa jadi mangsa curian tu. Dan aku tak tau kalau-kalau aku pernah jadi pencuri yang kejam tu. Entah. Tak layak jadi pencuri sehebat itu.


Aku rasa aku nak jadi polis. Tangkap pencuri tu.


Lagu ni memang laaa....






*Bergelak ketawa dengan orang yang baru kita rapat takkan sama dengan gelak ketawa dengan orang yang dah lama kita rapat. Sumpah, aku tak suka kenyataan yang satu ni.

No comments:

Post a Comment

Jangan komen guna caps lock atau terlalu banyak tanda seru. Gua ade sakit jantung. Hehehe.