Please sangat tawwwww...

Please sangat tawwwww...

Wednesday, January 5, 2011

Selsema.

Arini MC. Esok pun dapat MC. Tapi kalau dah ok, aku pegi jugak sekolah esok. Keje banyak ni.

Alhamdulillah, lately rezeki Allah permudahkan.




Bukan henpon idaman sangat pon, dan aku pon tak suka konsep keypad macam keyboard komputer, tapi dgn mende ni, aku bleh surf intenet kat mane-mane skali pun. Hehe. Ohh, dan mesej free dengan Nedd sebab guna blackberry messenger. Cool di situ.






Aku tengah baca buku ni. Tajuk "Rojak" by Amir Muhammad. Tapi dalam tu English. Cool buku ni.

Aku arap selseme ni dah tak kronik. Banyak kerja nak kena buat ni.

1 comment:

  1. damnn. dari dulu aku nak beli buku tu.

    dia cerita pasal culture kat malaysia kan? chinese, indian, malay. best woh.

    ReplyDelete

Jangan komen guna caps lock atau terlalu banyak tanda seru. Gua ade sakit jantung. Hehehe.