Please sangat tawwwww...

Please sangat tawwwww...

Wednesday, January 19, 2011

Penat weh.

Aku nak main konsep tampal-tampal gambar je. Bolehh??

 Tojo dan Shikenn yang sibuk membuat operasi iphone mereka di Midvalley.


 Masa ni Tojo dan Shikenn pergi membeli breakfast. Kucing ni masuk rumah Shikenn dan bermanja-manja dengan aku. Tapi satu yang aku tak paham, kenapa kucing ni suka menghidu-hidu beg Tojo ni???


 Athirah yang busy membuat guntingan dan lipatan. Budak ni memang ada potensi berseni.


Amplifier yang didapati di Pertama Complex. Esok-esok kalau mampu, aku nak pakai Laney atau Marshall plak.

Ni konon-konon rajin mark buku budak. Dalam bilik muzik.


 Ni masa kat maktab dulu. Rindu nak pakai kad matrix tu.


 Hari terakhir kat IPBA. Hari terakhir jadi student. Yang belakang sekali tudung hijau kat tengah-tengah tu, tu coordinator kitorang. Banyak pengorbanan dia.



Aku penat weh lately. Mengajar darjah satu ni memang exhausting gila. Tak, bukan mengeluh. Enjoy jugak, cuma situasi tertentu ni memang mencabar.


2 comments:

  1. amp tu kau beli berapa?
    kalau nak beli barang guitar roger oi.
    takut harga kau beli tu boleh dpat barang lg bagus. rugi nnti. haha.

    ReplyDelete
  2. amp tu aku beli satu jerrrr. haha. ade la sket hargenye. ntahla, mcm x berbaloi jugak, tp aku ni jenis main redah je. hehe.

    ReplyDelete

Jangan komen guna caps lock atau terlalu banyak tanda seru. Gua ade sakit jantung. Hehehe.