Please sangat tawwwww...

Please sangat tawwwww...

Monday, January 31, 2011

Kerang and friendship.

I had a fight with my best friend last night. A stupid fight, of course. Yess, my bad. But it has been reconciled after saying sorry and a few arguments. Still he asked me to come over to his mummy's kedai makan and made those kerang for me.

It looks like everything is back to normal. But not as normal as before, I guess. I awfully regret it was my stupid behaviour, triggering the fight. Dont have to tell you what was it all about because it was abso-freaking-lotuly stupid. Stupid me.

And I have this kind of feeling that he's still mad at me. I just know.

I know he might not be reading this, but still I want to say sorry.

I know acted stupid. I know. And I'm terribly sorry for being such a stupid idiot maniac jerk. I know you're still having those awkward and mad feeling for what I've done. I'm sorry for taking your jokes seriously. I'm sorry for being such a neurotic ultra sensitive person. Dudd, I'm really really really sorry. I dont want to lose a good friend like you. Again, I'm sorry. Please forgive me and I hope we can be friends like before. You're my best friend forever.




Thanks for those kerangs last night.










Serius aku rindu kau. Benci kena pergi Maxis sorang-sorang. =(

Wednesday, January 19, 2011

Penat weh.

Aku nak main konsep tampal-tampal gambar je. Bolehh??

 Tojo dan Shikenn yang sibuk membuat operasi iphone mereka di Midvalley.


 Masa ni Tojo dan Shikenn pergi membeli breakfast. Kucing ni masuk rumah Shikenn dan bermanja-manja dengan aku. Tapi satu yang aku tak paham, kenapa kucing ni suka menghidu-hidu beg Tojo ni???


 Athirah yang busy membuat guntingan dan lipatan. Budak ni memang ada potensi berseni.


Amplifier yang didapati di Pertama Complex. Esok-esok kalau mampu, aku nak pakai Laney atau Marshall plak.

Ni konon-konon rajin mark buku budak. Dalam bilik muzik.


 Ni masa kat maktab dulu. Rindu nak pakai kad matrix tu.


 Hari terakhir kat IPBA. Hari terakhir jadi student. Yang belakang sekali tudung hijau kat tengah-tengah tu, tu coordinator kitorang. Banyak pengorbanan dia.



Aku penat weh lately. Mengajar darjah satu ni memang exhausting gila. Tak, bukan mengeluh. Enjoy jugak, cuma situasi tertentu ni memang mencabar.


Wednesday, January 5, 2011

Selsema.

Arini MC. Esok pun dapat MC. Tapi kalau dah ok, aku pegi jugak sekolah esok. Keje banyak ni.

Alhamdulillah, lately rezeki Allah permudahkan.




Bukan henpon idaman sangat pon, dan aku pon tak suka konsep keypad macam keyboard komputer, tapi dgn mende ni, aku bleh surf intenet kat mane-mane skali pun. Hehe. Ohh, dan mesej free dengan Nedd sebab guna blackberry messenger. Cool di situ.






Aku tengah baca buku ni. Tajuk "Rojak" by Amir Muhammad. Tapi dalam tu English. Cool buku ni.

Aku arap selseme ni dah tak kronik. Banyak kerja nak kena buat ni.