Please sangat tawwwww...

Please sangat tawwwww...

Thursday, December 2, 2010

Keperluan dan kehendak.

Berikut disenaraikan barang-barang yang hendak dibeli :

  1. berus gigi (Berus gigi ni dah lama tak tukar. Dah macam penyapu Harry Potter)
  2. vakum (Vakum mak dah rosak. Aku rasa aku yang menyebabkan kerosakannya)
  3. guitar stand
  4. guitar Yamaha yang aku dok usha-usha dari zaman study dulu, harge RM 3399
  5. CORNFLAKES/ FROSTIES dan susu coklat Magnolia
  6. wedges sederhana tinggi yang aku nak beli hari tu, tapi masa tu takde saiz
  7. baju kurung untuk dipakai pergi sekolah
  8. jam kat Padini hari tu (Sungguh syaitonn ye, sampai skang aku terkenang-kenang!)
  9. rumah kat area sekolah (Setan, ni memang tak mampu, harga nak dekat 900 ribu, tapi aku nak masukkan jugak dalam list!)
  10. henpon yang canggih sket daripada yang ada skang ni
  11. sekeping laptop maha canggih yang mampu print skaligus, jadi tak payah susah-susah nak beli printer dan tak payah nak setting wayar-wayar yang pelbagai tu setiap kali nak print. (Aku tau yang ni takde dalam pasaran)
  12. mesin basuh yang mampu keringkan pakaian, supaya tak payah susah-susah nak sidai, dan mampu melipat pula pakaian-pakaian itu (Juga dipercayai tidak terdapat dalam pasaran)
  13. mesin untuk basuh pinggan mangkuk
  14. mesin yang mana bila aku masukkan muka aku kat dalam tu, terus kulit aku boleh jadi licin dan cantik dan putih. Courts Mammoth ada jual?
  15. kenapa aku rasa makin lama makin mengarut senarai barang ni?
  16. kereta Audi yang latest series tu (Diam! Aku tau aku tak mampu.)
  17. kereta yang boleh mencuci dirinya sendiri
  18. tiket pergi balik pergi UK
  19. ada idea nak kena tambah apa-apa?

Kalau aku dapat seme tu, akulah manusia yang gembira. Haa, skang cakap kat aku, sape kata wang tak mampu bagi kegembiraan????

4 comments:

  1. aku nak duit. yang banyak. tu je.

    ReplyDelete
  2. sebenarnye, aku pon same. tp segan nk ckp.

    ReplyDelete
  3. aku tak kire la bpe pnjg list keperluan dan kehendak syaitonn ni skalipon..tp ye..aku agree dgn korg b2...aku nak duit yg byk...pastu tak kire mesin ape skali pon kmpom blh dpt...

    ReplyDelete
  4. mesin basuh sekali ngan pengering dah ade jual di pasaran..rega lam 4000 rasanya..takpun boleh beli asing2..beli mesin pengering je...pas basuh n spin keringkan pulak dalam machine tu

    ReplyDelete

Jangan komen guna caps lock atau terlalu banyak tanda seru. Gua ade sakit jantung. Hehehe.