Please sangat tawwwww...

Please sangat tawwwww...

Wednesday, December 8, 2010

Kalau aku rasa nak buang masa, kau nak kata apa???

Kalau tak nak buang masa, jangan baca.

Eh, nape kau baca jugak?


Sila persyaitonnkan unsur-unsur huru-hara yang terdapat di belakang subjek. Bilik orang bujang kan, biase la.


Saje geli-geli nak bagitau yang t-shirt milo tu t-shirt favourite aku. Baju tu dah berbintik-bintik dengan tahi lalat, dan jahitannya yang dua tiga lapis tu pon ade yang dah terbukak. Tapi aku tak peduli. Sebab t-shirt ni best gile bile pakai.

Aku memang suka pakai t-shirt buruk dan besar. So??? Sotong. Kan aku dah kata, jangan baca kalau kau rasa entry ni buang masa. Hehehehe.

Okay dah. Baii.

No comments:

Post a Comment

Jangan komen guna caps lock atau terlalu banyak tanda seru. Gua ade sakit jantung. Hehehe.