Please sangat tawwwww...

Please sangat tawwwww...

Wednesday, December 15, 2010

Tak cool.

Aku tau aku TAK cool, sebab :

  1. Aku tak suka main bowling. Bila kawan-kawan kata nak keluar tengok movie, makan-makan, aku on. Tapi bila ada aktiviti main bowling, its a turn off.
  2. Aku tak layan karoke. Kalau aku ada sekali pun dalam bilik karoke tu, aku hanya seorang penyibuk yang busy memilih menu apa untuk dimakan. Plus, suara aku tak best.
  3. Aku tak makan semua jenis laksa. Aku tak suka.
  4. Aku tak suka ikan bakar. 
  5. Aku tak pernah pergi mana-mana gig.
  6. Aku suka gila cheese. Kalau makan spageti, penuh cheese aku letak. Kalau makan burger, cheese aku berlapis-lapis. Tapi aku tak suka cheese cake. Aku tak boleh terima cheese dalam bentuk kek.
  7. Aku tak suka lauk asam pedas.
  8. Kenapa aku rasa list ni lebih menjurus ke arah makanan?
  9. Aku takut air. Bukan bermakna aku tak mandi la, bongok. Tapi aku takut tempat-tempat macam laut, sungai dan swimming pool.
  10. Aku tak reti bawak motor.
  11. Aku ego. Sorang lelaki pernah cakap ego aku tinggi. Konon lagi tinggi dari ego lelaki. Tapi aku pernah leburkan ego aku tu untuk benda-benda bodoh.
  12. Aku slow.
  13. Handphone aku takde kamera, takde bluetooth, takde 3G, takde wifi, takde benda-benda yang canggih.
  14. Aku tak suka tengok action movie.
  15. Aku tak tahan sejuk.
  16. Aku tak layan Korea. Maksud aku movie, lagu dan artis mereka.
  17. Aku tak suka pakai perfume
  18. Aku bukan hamba Allah yang baik........................ 
  19.  

    9 comments:

    1. This comment has been removed by the author.

      ReplyDelete
    2. anemm, i hate u for reminding me that. haha.

      ReplyDelete
    3. aku pun tak makan laksa, tapi asam pedas sedap woih!!

      ReplyDelete
    4. dan ko juge tak suke org yang nyibok...hahahahaa..
      lgu puter2 abg beca tu ko nynyi je ms karok tu..hahahahaha

      ReplyDelete
    5. shak : aku dh penah skali rase asam pedas mase kecik dulu, pastu aku x bleh terime, haha.

      ReplyDelete
    6. jawapan soalan nombor lapan : Sarapot.

      ReplyDelete
    7. akem : haha, aku x igt ape jawatan aku dlm klub ko tu.

      ReplyDelete

    Jangan komen guna caps lock atau terlalu banyak tanda seru. Gua ade sakit jantung. Hehehe.