Please sangat tawwwww...

Please sangat tawwwww...

Sunday, November 14, 2010

Mesej daripada kawan. Originally typed on Sept 24, 2010.

Pada satu tengah malam tu, menerima mesej dari seorang kawan.

"Fa, kalau pun satu ari nanti aku couple dengan sesape pon, ko takkan jatuh ke bawah... Ko still member aku yang best aku ade..."

Haha! Sweet bukan kawan baikku ini? Sebab dia belajar jadi sweet daripada aku, hehe! Tapi takkan boleh nye nak lawan level sweet aku!

Oh, lupe nak cakap. Kawan aku ni lelaki.

2 comments:

Jangan komen guna caps lock atau terlalu banyak tanda seru. Gua ade sakit jantung. Hehehe.