Please sangat tawwwww...

Please sangat tawwwww...

Wednesday, November 24, 2010

Pengakuan.

Dah beberapa hari dah. Aku memang dah tak tahan dah. Asyik tertinggal solat subuh. Aku dah set alarm, tapi macam takde effect pon. Camne ni? Pastu kondisi bilik yang gelap tu membuatkan aku tidur sampai tak sedar apa-apa. Tak cool, okayy! Tak cool! Rasa rugi beberapa jam yang dihabiskan untuk tidur tu.


Jadi, kepada sesiapa yang berhati mulia dan ada nombor henpon aku, tolongla call dan kejut aku solat subuh, pleaseee!!!

No comments:

Post a Comment

Jangan komen guna caps lock atau terlalu banyak tanda seru. Gua ade sakit jantung. Hehehe.